Om oss

Buggskor.se drivs av Dans på rosor, en butik för dansskor i Linköping. Välkommen att besöka oss!

Klostergatan 52 B, Linköping
Butikens öppettider tills vidare:
titta i kalendern, eller hör av dig och boka tid.

Linköpings egen butik för dansskor hittar du bredvid Linköpings Cityhotell och vandrarhem, på Klostergatan 52 B.
Lätt att nå i centrala Linköping med parkering inom gångavstånd i stan, t.ex. på Linnégatan eller i parkeringshuset Eddan eller Baggen.

butiken_img butiken

Jag som driver Dans på rosor heter Sophie Heurtel, är en hängiven dansare av Lindy hop och Argentinsk tango, och nu även ägare av en av Sveriges mest välsorterade butiker för dansskor. Jag har också dansat mycket annat genom åren, från jazzdans, bugg, orientaliskt och modernt, och kan hjälpa dig med vad du behöver för skor till din dans!

Våren 2007 bildade jag och en tangopartner firman Tango42 HB för att arrangera dansevenemang. Snart började jag också att importera dansskor – det var ju onödigt svårt att få tag i bra dansskor! Verksamheten växte från tangoskor till lindyskor till buggskor, salsaskor och line dance-skor. Många behövde, liksom jag, bra dansskor till sin dans. Verksamheten växte ur mitt kök och in i en första lokal på Kungsbergsgatan 2 i Linköping. Även den lokalen blev snart för liten. Våren 2010 öppnade butiken på Snickaregatan 48 i Linköping, med bra plats för både kunder och skor, och två år senare bytte butiken namn till det nuvarande Dans på rosor. November 2011-april 2012 hade  jag också en projektbutik i Hägernäs Centrum, Täby (Stockholm), den är nu stängd och ni är i stället välkomna att handla i webshopen.

Dansarrangemang för privatpersoner och företag
Jag undervisar i Lindy hop och Argentinsk tango. Vill du boka en prova-på-lektion för din arbetsgrupp, möhippa eller kompisgäng? Vill du ha en dansuppvisning på din middagsbjudning? Välkommen att höra av dig till mig för diskussion!

Danslektioner
Jag erbjuder privatlektioner i argentinsk tango och lindy hop för enskilda och par som ett tillfälle att fokusera på din/er dans och teknik. Utefter dina/era önskemål jobbar vi med hållning, stegmöjligheter i dansen, musikalitet, kommunikationen i paret och känslan i dansen. Vi håller till i Linköpings Dansstudio alternativt i din egen lokal. Kontakta mig för en diskussion.

Välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar!

På återseende,

Sophie Heurtel